Ons aanbod

Wij zijn uw aanspreekpunt voor al uw IT-vragen. Wij hebben dus een heel uitgebreid aanbod. Het is niet evident om dit op 1 pagina uit te schrijven. We doen toch een poging. Staat er toch iets niet tussen? Laat het zeker weten, mogelijks zijn we het gewoon vergeten.

Digitaal is de toekomst, maar af en toe vliegt er toch nog eens een blaadje uit de printer. Als er 1 niche is waarbinnen de technologie niet is blijven stilstaan, dan is het wel de printermarkt. Scan 2 mobile, OCR-herkenning, 100 pagina’s per minuut. De sky is de limit. Maar de top is niet altijd nodig.

Kyocera, HP, Canon, … Wij zoeken wat best bij u past!

Iedereen heeft een computer nodig om te kunnen werken. De ene computer moet al iets krachtiger zijn als de andere. Pieter gebruikt veel grafische toepassingen, Wietse is meer voor de rekenkracht. Wij stellen het juiste model voor, ongeacht merk.

Wat bent u met een zware server als de sleutel altijd op de deur zit? Wij zorgen ervoor dat uw data maximaal beveiligd is en dat de kans op hacking of calamiteiten het kleinst mogelijk is. Beloven dat het nooit zal gebeuren kunnen we niet, maar het zo moeilijk mogelijk maken? Dat wel!

Een server -of cloudoplossing is het centrale hart van de organisatie – uw halsslagader – en daarom van ongelofelijk belang. Wij leveren beide oplossingen, altijd op uw maat, altijd passend.

Het aanbod van Bits 4 KMO

Dit alles vullen we aan met installatie on site.
24/7 bereikbaar voor support, zowel remote als op locatie.
Pinky promise.

Contacteer ons

We zijn gemakkelijk bereikbaar en bijten niét.
24/7 bereikbaar voor noodgevallen!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Contacteer Bits 4 KMO